Zoek & Boek

"Super schön. Uns hat alles gut gefallen und wir würden gerne wieder kommen. Die tolle Terasse konnten wir nicht so nutzen, dafür den gemütlichen Kamin. Für jede Jahreszeit das passende." (U Müller)

Vakantiehuisjes Texel

Vakantiehuisje Texel Verhuur verhuurt zes vakantiehuisjes op Texel. De vakantiehuisjes geschikt voor 4 of 5 personen staan op bungalowpark Gortersmient, een vakantiepark tussen Den Burg, De Koog en het strand. Het park heeft een centrale ligging aan de rand van het Texelse Dennenbos en biedt veel rust en ruimte.

Ook vindt u hier ons net gerenoveerde 4 persoons vakantiehuisje op de Schoonoordsingel 29a. Dit huisje ligt aan de rand van het centurm van Den Burg. 

Alle accommodaties beschikken over een privé tuin met ruim terras, een eigen parkeergelegenheid en een berging met wasmachine en droger. Ook is er bij iedere accommodatie een tuinhuisje, voorzien van een stroompunt, dat tevens als fietsenberging kan dienen.

Kies uw vakantiehuisje op Texel

Hieronder vindt u een overzicht van onze vakantiehuisjes. Klik op het vakantiehuisje van uw keuze om meer informatie te verkrijgen en de prijzen en beschikbaarheid te bekijken. Heeft u geen voorkeur voor een accommodatie en wilt u de prijzen en beschikbaarheid van al onze vakantiehuisjes in een bepaalde periode bekijken? Maak dan gebruik van de zoek en boek